MÆND

Mænd

Det er ikke underligt, at mænd oplever samme problematikker som kvinder. Ofte er mænd blot knap så opsøgende, når det kommer til plastikkirurgi. Det er helt naturligt, at man som mand går op i sit udseende, og det at have en pænt ydre. Det kan hænge sammen med ens karriere eller blot et ønske om et yngre udseende. Typisk er det de samme former for operationer, jeg udfører på mænd, som jeg udfører på kvinder.

Korrektion af øvre øjenlåg eller brynløft

Flere mænd, der nærmer sig en vis alder, døjer med generende hud på øvre øjenlåg eller øjenbryn, der sidder en smule lavt, og derved resulterer i trætte og irriterede øjne. Det er derfor en mulighed at få afhjulpet problemet, ved hjælp af operation af øvre øjenlåg eller det vi kalder et brynløft.

Gynækomasti (mandlig brystdannelse)

Gynækomasti, eller nærmere betegnet, mandlig brystudvikling, rammer mange mænd i forskellige aldre. Dette kan behandles ved hjælp af en fedtsugning samt en fjernelse af den forstørrede brystkirtel.

Fedtsugning

Fedtdepoter kan være meget genstridige, selv for trænede mænd i topform. Her kan man afhjælpe problemet ved en mindre fedtsugning på de udvalgte områder.

Microneedling og botox

Hvis man ønsker at se friskere ud eller er generet af et eller flere er så bør man overveje microneedling. Vi bruger den nyeste methode, Skinpen. Ved en denne smertefrie behandling  kan man få genopfrisket huden i ansigtet . Den har også god effekt på feks. Akne-ar. 

Er man generet af rynker er diskret behandling ed botox på udvalgte steder ( oftest ‘ bekymringsrynken mellem øjenbrynen) en mulighed.