KROP

Krop

Kroppen ændrer sig uvilkårligt med tiden. Hos kvinder kommer de tydelige tegn ofte efter én eller flere graviditeter. Det kan også være, alderen og den ændrede hormonbalance, der indtræder.

Dette ses ofte i takt med at man ældes, hvilke fører til, at man ikke kan komme af med fedtet på eksempelvis maveskindet eller den slappe hud på inderlårene.

Dette kan afhjælpes med kropsmodellerende indgreb som fedtsugning eller fjernelse af overskydende slap hud.  Ofte er det ikke meget, der skal fjernes for at genskabe den ønskede facon.

Ved en personlig samtale kan man komme nærmere, hvad der ville være det rigtige indgreb for hver person, hvis man selv er i tvivl.

Arm løft

Efter et større vægttab eller på grund af genetisk predisponering, kan overarmene udvikle en uønsket form med løs overskydende fedt. Dette løse overskydende hud, kan fjerenes ved hjælp at et såkaldt armløft (brachioplasty), der efterfølgende vil resultere i et tyndere og mere fast udseende. 

Oftest er dette en kombination af fedtsugning og fjernelse af overskydende hud, hvor arret lægges diskret på bagsiden af overarmen. .

Mini-Abdominalplastik

Ar i den nedre del af maveregionen, der ofte ses efter et kejsersnit, kan være meget generende. Den overskydende løse hud, kan fjernes ved ”mini-abdominalplastik”.

Ved brug af denne metode, fjerner man eksisterende ar, løsner maveskindet op til navlen, fjerner det overskydende løse hud, ved behov strammer man den nedre bugvæg op, og afslutningsvis danner et nyt, bedre og ikke skæmmende ar.

Ofte kan indgrebet kombineres med en mindre fedtsugning for at forbedre konturen.

Der udføres også regenerende arrbehandling med Skin pen (microneedling).