Inanna Weiss

Speciallæge i plastikkirurgi med base i København.
Født i 1976 i Sverige og er opvokset blandt andet i Tyskland og Danmark.

 

Uddannelse

Inanna Weiss er født i 1976 og uddannede sig som læge i Danmark med flere ophold i USA. Hun afsluttede sin lægeuddannelse på Odense Universitet i 2002 og har siden da uddannet sig til plastikkirurg i Danmark, Norge og USA, hvor hun arbejdede med især karmisdannelser, hæmangiomer og plastikkirurgi på børn. Dr. Weiss gennemførte et 3 årigt kombineret klinisk og forsknings  Fellowship ved St. Lukes- Roosevelt Hospital  i New York under supervision af Dr. Milton Waner som er verdenskendt specialist i behandling af børn-og voksne  med karanomalier og ansigtskirurgi. Hun har været autoriseret specialist i plastikkirurgi siden 2014 og har efterfølgende arbejdet på plastikkirurgisk klinik på Rigshospitalet i København inden hun stiftede Hudkræftklinikken med sine partnere i 2016. Hun har bred erfaring inden for plastikkirurgi.

Inanna taler flydende svensk, dansk, engelsk og tysk og er medlem af flere selskaber og præsenterer hyppigt ved  internationale kongresser.

Erfaring

Dr Weiss har arbejdet på Rigshospitalet i Oslo og København samt ved St. Lukes- Roosevelt Hospital i NYC. Hun er specielt erfaren i behandling af børn med plastikkirurgiske problemstillinger (diverse hud tumores, hemangiomer, karanomalier, stritører) og ansigtskirurgi hos voksne specielt rekonstruktion efter fjernelse af hudkræft og andre hud-forandringer. Hun har også bred generel plastikkirurgisk erfaring hos voksne  med diverse korrektioner, mange kosmetiske procedurer samt karanomalier og  stritører.