BRYSTKIRURGI

Brystkirurgi
i trygge omgivelser

Inverterede (indadvendte) Brystvorter:

Inanna Weiss er an af de få Plastikkirurger som har erfaring med microkirurgisk teknik for behandling af Inverterde brystvorter.

Inverterede brystvorter er et forekommende medfødt problem, som få taler om. Op til ni procent af kvinder, har en eller begge brystvorter inverteret, hvor de ses ‘flade’ eller kun lidt fremtrædende. Tilstanden skyldes en overproduktion af korte og stærkt resistente kollagenfibre, og forværres ofte med gentagne graviditeter og amning.

Udover de uønskede æstetiske problemer, så kan inverterede brystvorter være kilden til gentagne inflammatoriske eller infektiøse tilstande i de ydre mælkekanaler eller i selve brystkirtlen. Desuden oplever kvinder med svære tilfælde vanskeligheder ved amning.

Få ved at det kan behandles med en mindre operation i Lokalbedøvelse med et meget diskret, ofte usynligt ar.

Ta kontak for en konsultation for at høre nærmere

Operativ korrektion

Der er flere metoder til at behandle denne tilstand, hvoraf de gængse består i at skabe små hudflapper eller sætte træk suturer inde i brystvorten, sådan at den kan holde sin korrigerede form.

Microkirurgisk teknik: Dr. Weiss  operer med en speciel teknik, hvor der opereres med optisk forstørrelse som muliggør dissektion (løsning)  af de fine stærke kollagenfibre, som er årsag  til den inverterede form af brystvorten.

 Herved er der større chance for at bevare nerver og mælkekanaler og derved bevare følsomheden i brystvorten og forbedre chancerne for fremtidig amning. Denne metode  bevarer den naturlige funktion af brystvorten  (giver et mere naturligt resultat) og kan udføres med minimal ar dannelse i lokalbedøvelse.

Kandidater til kirurgisk korrektion af inverterede brystvorter:

De fleste patienter er i alderen mellem 20 og 60 år. Kandidater er kvinder med et fuldt udviklet bryst, som ikke er gravide eller ammer.

Dette er en af de mest forekommende medfødte problemer, med så mange som ni procent af kvinderne, der har en eller begge brystvorter inverteretm flad eller kun lidt fremtrædende.