Inanna Weiss

Speciallæge i plastikkirurgi med base i København.
Født i 1976 i Sverige og er opvokset blandt andet i Tyskland og Danmark.

 

Uddannelse

Inanna Weiss er født i 1976 og er uddannet læge i Danmark med flere ophold i USA. Hun afsluttede sin lægeuddannelse på Odense Universitet i 2002 og har siden da uddannet sig til plastikkirurg i Danmark, Norge og USA, hvor hun især har arbejdet med karmisdannelser, hæmangiomer og plastikkirurgi på børn og ansigtskirurgi. Dr. Weiss gennemførte et 3-årigt kombineret klinisk og forsknings Fellowship ved St. Lukes- Roosevelt Hospital i New York under supervision af Dr. Milton Waner, som er verdenskendt specialist i behandling af børn og voksne med karanomalier og ansigtskirurgi.

Inanna Weiss har været autoriseret specialist i plastikkirurgi siden 2014 og har efterfølgende arbejdet på plastikkirurgisk afdeling på Rigshospitalet i København, inden hun blev medstifter af Hudkræftklinikken i 2016, hvor hun var ansvarlig plastikkirurg indtil medio 2022. Hun har bred erfaring inden for plastikkirurgi og har nu sin egen praksis.

Inanna taler blandt andet flydende svensk, dansk, engelsk og tysk og er medlem af alle skandinaviske plastikkirurgiske selskaber, ISSVA  mfl.
Hun præsenterer årligt ved internationale kongresser og holder sig ajour ved internationale møder og kurser.

Erfaring

Dr. Weiss  er udannet i Danmark, Norge og USA. Hun har arbejdet på Rigshospitalet i Oslo og København samt ved St. Lukes- Roosevelt Hospital i NYC, hvor hun gennemførte en 3-årig uddannelse med den verdensberømte ansigtskirurg dr. Milton Waner, som er specialiseret i vaskulære misdannelser. Inanna er også  specialiseret i behandling af hudkræft med vævsbesparende teknik og efterfølgende rekonstruktion med diskret ardannelse. Hun har udført over 5000 indgreb af denne art.  Desuden har hun bred erfaring med  æstetisk ansigtskirurgi, specielt øjenkirurgi, pandeformindskning, ørekirurgi samt fatgrafting.

Dr. Weiss lægger specielt vægt på bevaring af det naturlige udseende og går ind for, at man forbedrer sit udseende uden at se forandret ud.

Hun har desuden en speciel interesse i behandling af børn og med plastikkirurgiske problemstillinger samt patienter med hemangiomer og karanomalier.

 

Autorisationer

Autoriseret Speciallæge i rekonstruktiv og æstetisk plastikkirurgi i Danmark, Sverige, Norge, Island og Holland

Medlem af Dansk, Norsk, Svensk, Hollandsk Lægeforening

Medlem af Dansk (DSPR), Norsk forening af Speciallæger for Plastikkirugi

Medlem af ISSVA ( The International Society for Study of Vascular Anomalies)

Medlem af NSVA ( Nordic Society for vascular anomalies)

Præsenterer jævnligt ved internationale møder, bla EURAPS,  NSVA, organiseret flere NSVA  møder

 

Patientforsikringer/ Sundhedsforsikringer :

Sundhed + (Patienter, der har denne forsikring, kan låne til behandlinger)

Danmark

Danica

Adresse

Dr. Inanna Weiss
Østbanegade 9, 1th
2100 København Ø
Danmark

Åbningstider
Man – Fre: 9:00  – 16:00
– eller efter aftale
Lør– Søn:
Kun efter aftale