Har du hudforandringer,
der bekymrer dig?

Huden er vores største organ

Huden påvirkes af vores omgivelser og reagerer på det, den bliver udsat for gennem vores livsstil. Den beskytter og regulerer og tjener som værn mod udefrakommende forurening samt er vores yderste lag og en del af vores skønhedsopfattelse. Praktik og æstetik i samme indpakning.

Det er ikke så lidt vores hud skal stå model til, og vi når ikke altid at opfatte de forandringer, der sker med den. Det kan skabe uoprettelige skader. 

Modermærker og kontrol
Vi kender modermærker som små lysebrune, rødbrune eller sortbrune områder i huden, som i form og farve skiller sig ud fra den øvrige hud. Modermærker er i sig selv ufarlige, og de kan være flotte, deraf navnet skønhedspletter. De er oftest helt harmløse. Men oplever du, at de forandrer sig i størrelse, farve og form, eller der kommer sårdannelse, skal du få det tjekket hos en læge.

Hudspecialist
Har du hudforandringer du behøver at få efterset, og har du en generelt en sart hudtype (læs: lys hud, lyst eller rødhåret med blå, lysegrønne øjne- så har man en sart og følsom hudtype) eller har du været udsat for meget sol eller ofte været skoldet/forbrændt,  så bør du blive kontrolleret jævnligt, så din hud kan blive systematisk holdt øje med og komme eventuelle skadelige forandringer i forkøbet.

Der sker en konstant forandring i huden ved at nye celler dannes og gamle afstødes.  Ganske naturligt opdager vi derfor, at der ’pludselig’ kommer nye forandringer, som ikke har været der før.  Det kan vække en bekymring, idet man hører om, at hudforandringer og pletter kan være farlige.

Er du i tvivl?

  • Hvordan skal man selv vide, om noget er farligt?
  • Hvordan må det gerne se ud?
  • Er der noget som bør fjernes?

Din bekymring kan afhjælpes ved, at du med jævne mellemrum får foretaget en gennemgang af huden hos en hudspecialist som os. Ring allerede i dag og book din tid.

Hvordan har din hud det?

Inanna Weis tilbyder det, der kaldes hudscreening eller ‘SkinCheck’. Det er en total helkropsundersøgelse, hvor din hud
gennemgås og tjekkes for eventuelle farlige forandringer. Vi tilbyder også abonnementsservice, der sikrer dig
indkaldelse og vurdering af din hud sat i system. Ring til os for at høre nærmere.

Tjek din hud med et SkinCheck Abonnement

Hvor hyppigt bør man foretage en helkropsundersøgelse af huden?
Regelmæssig hudscreening / helkropsundersøgelse er en effektiv og simpel metode til tidlig opdagelse af farlige hudforandringer som hudkræft og modermærkekræft.
Vi kan tilbyde abonnementer, der gør det enkelt og nemt for dig at have adgang til en specialists vurdering af din hud. Et abonnement, hvor vi husker dig på, at nu er det tid til en ny undersøgelse af din hud, og som samtidig giver dig direkte adgang til klinikkens hudspecialister.

Med et ’ SkinCheck’ abonnement indkaldes du til undersøgelse helt automatisk, og derfor “glemmer” du ikke at tage vare på din hudkontrol. 

Tag kontakt til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en tid.

Pas god på dig selv!
Inanna Weiss

Adresse

Dr. Inanna Weiss
Østbanegade 9, 1th
2100 København Ø
Danmark

Åbningstider
Man – Fre: 9:00  – 16:00
– eller efter aftale
Lør– Søn:
Kun efter aftale