Optimering af dit naturlige ydre med æstetisk kirurgi og regenerativ medicin 

Den smukkeste version af dig…

Æstetisk kirurgi og regenerativ medicin er to spændende og sammenhængende områder, der fokuserer på at forbedre udseendet og fremme helbredelse på forskellige måder. Som ekspert inden for både æstetisk kirurgi og regenerativ medicin er jeg dedikeret til at hjælpe mine patienter med at opnå deres ønskede æstetiske resultater og fremme deres generelle sundhed og velvære.

Æstetisk kirurgi – hvad er det?

Æstetisk kirurgi involverer forskellige procedurer, der sigter mod at forbedre udseendet af forskellige dele af kroppen.

Dette kan omfatte alle slags kirurgiske korrektioner i ansigtet, alt fra øjenlågskirurgi, brynløft, pandeformindskning til ansigtsløft, brystforstørrelse eller –reduktion, korrektion af medfødte deformiteter som inverterede brystvorter, kropsformning, fedtsugning og mange andre behandlinger, og ikke mindst fedttransplantation – som er broen mellem æstetisk kirurgi og regenerativ medicin.

Formålet med æstetisk kirurgi er at hjælpe patienterne med at opnå deres ønskede udseende og forbedre deres selvtillid, selvbillede og velvære.

Regenerativ medicin – kort fortalt

Regenerativ medicin fokuserer på at styrke kroppen, stimulere kroppens naturlige helingsproces, nedsætte inflammation og genopbygge beskadiget væv og organer. Dette felt omfatter teknologier som stamcelleterapi, vækstfaktorer og biologiske materialer, der hjælper med at fremme regenerering og heling. Regenerativ medicin kan anvendes til behandling af en bred vifte af tilstande, herunder hudlæsioner, ar, brandsår, vævsskader og endda aldringsrelaterede problemer.

Inanna Weiss – om skønhedskirurgi

Sammen kan æstetisk kirurgi og regenerativ medicin give mine patienter muligheden for at forbedre deres udseende, øge deres selvtillid og forbedre deres generelle sundhed og velvære. Som ekspert inden for disse områder er jeg passioneret for at hjælpe med at realisere mine patienters ønsker og at opnå den bedste version af dem selv.

Som ekspert inden for både æstetisk kirurgi og regenerativ medicin forstår jeg vigtigheden af at kombinere de bedste teknikker og tilgange for at opnå optimale resultater. Jeg arbejder tæt sammen med mine patienter for at forstå deres ønsker, behov og medicinske historie, og jeg udvikler en individuel behandlingsplan, der passer til deres unikke situation.

Rådgivning og tryghed
Min mission er at give mine patienter en omhyggelig vurdering og rådgivning, klare forventninger og en sikker og effektiv behandling. Jeg er engageret i at opretholde det højeste niveau af faglig ekspertise og holder mig opdateret med de nyeste fremskridt inden for æstetisk kirurgi og regenerativ medicin.

Jeg sætter en ære i at skabe et omsorgsfuldt og trygt miljø for mine patienter, hvor de kan føle sig komfortable og støttet gennem hele deres behandlingsforløb. Jeg er her for at besvare alle spørgsmål og bekymringer og sikre, at mine patienter er fuldt informerede og føler sig trygge med deres valg.

Adresse

Dr. Inanna Weiss
Østbanegade 9, 1th
2100 København Ø
Danmark

Åbningstider
Man – Fre: 9:00  – 16:00
– eller efter aftale
Lør– Søn:
Kun efter aftale