ØREKIRURGI

Simpel korrektion
af stritører

Hvis du ønsker at få dine udestående ører opereret ved hjælp af et meget lille og næsten smertefrit indgreb, kan Earfold-metoden stærkt anbefales.

Earfold

Mange mennesker er plaget af, at et eller begge ører står ud mere end man ønsker, såkaldte stritører.
Dette kan nu behandles med en ny øre-operationsteknik i lokalbedøvelse, både hos voksne og børn over 7 år, kaldet Earfold metoden.

Som en af de få klinikker tilbyder vi behandling med Earfold, en revolutionerende øreoperationteknik.

Andre kosmetisk ubehagelige tilstande eller hudforandringer på ører behandles også.

Mange mennesker er plaget af, at et eller begge ører står ud, mere end man ønsker. Dette kan nu behandles med en ny øre-operationsteknik i lokalbedøvelse, både hos voksne og børn over 7 år, kaldet Earfold metoden.

EARFOLD ØREKIRURGI: (operation af stritører)

Earfold metoden betyder, at du kan få korrigeret dine udstående ører med en nærmest smerteløs minimal procedure i lokalbedøvelse med et forudsigeligt resultat med minimal restitueringsfase.

Hvad er Earfold: (Flyveører Korrektion)

Earfold er et lille bøjet implantat lavet af et gængst brugt materiale kaldet nitinol, dækket af guld for at gøre det usynligt, som placeres under huden for at danne den manglende ‘fold’ på øret og derved få lagt øret tættere ind, så det ikke længere stritter.

Hvordan foregår behandlingen:

Inden proceduren kan du ved hjælp af en ‘prefold’, som placeres udenpå øret, bestemme, hvordan det skal se ud. Derefter lægges lokalbedøvelse, Earfold placeres smerteløst, og den manglende fold gendannes derved. Incisionen syes med selvopløsende tråd og bandageres med tape.  Proceduren tager ca. 30 min.

Se link og video herunder:

www.earfold.co.uk

viewBox="0 0 146 103.1" style="enable-background:new 0 0 146 103.1;" xml:space="preserve"> /> />