Brystkirurgi

BRYSTKIRURGI:

Inverterede (indadvendte) Brystvorter:

Inverterede brystvorter er en af ​​de mest forekommende medfødte problemer, med så mange som ni procent af kvinderne, der har en eller begge brystvorter inverteret, flad eller kun lidt fremtrædende. Tilstanden skyldes en overproduktion af korte og stærkt resistente kollagenfibre, og forværres ofte med gentagne graviditeter og amning.

Udover de uønskede æstetiske problemer, så kan inverterede brystvorter være kilden til gentagne inflammatoriske eller infektiøse tilstande i de ydre mælkkanaler eller i selve brystkirtlen. Desuden oplever kvinder med svære tilfælde vanskeligheder ved amning.

Operativ korrektion:

Der er mange metoder til at rette op på denne tilstand, hvoraf de gængse består i at skabe små hudflapper eller sætte træk suturer inde i brystvorten for at  den skal holde sin korrigerede form. Inanna bruger en anden højt specialiseret teknik, der bygger på høj præcision  hvor der opereres med optisk forstørrelse som muliggør dissektion af de fine stærke kollagenfibre som førere til den inverterede form. Herved er der større chance for at bevare nerver og mælkekenaler for at bevare følsomheden i brystvorten og forbedre chancerne for fremtidig amning. Denne metode giver en mere naturlig løsning og kan udføres med minimal/ meget lidt synlig ardannelse i lokalbedøvelse.

Kandidater til kirurgisk korrektion af inverterede brystvorter:

De fleste patienter er i alderen mellem 20 og 60 år. Kandidater er kvinder med et fuldt udviklet bryst, som ikke er gravid eller ammer..

Fjernelse af Brystimplantater:

Hvis du vil have fjernet dine brystimplantater kan du få dette foretaget under trygge omgivelser hos os. Det foregår i lokalbedøvelse ved en incision under brystet, arret syes med tråd som opløser sig selv, du får et diskret ar.

iw@inannaweiss.dk

Telefon: (+45)  26 70 57 57

Dampfærgevej 3, 2100 København Ø

Copyright @ Inanna Weiss