Inanna Weiss

Speciallæge i plastikkirurgi med base i København.
Født i 1976 i Sverige og er opvokset blandt andet i Tyskland og Danmark.

 

Uddannelse

Inanna Weiss er født i 1976 og uddannede sig som læge i Danmark med flere ophold i USA. Hun afsluttede sin lægeuddannelse på Odense Universitet i 2002 og har siden da uddannet sig til plastikkirurg i Danmark, Norge og USA, hvor hun arbejdede med især karmisdannelser, hæmangiomer og plastikkirurgi på børn og ansigtskirurgi. Dr. Weiss gennemførte et 3 årigt kombineret klinisk og forsknings  Fellowship ved St. Lukes- Roosevelt Hospital  i New York under supervision af Dr. Milton Waner som er verdenskendt specialist i behandling af børn-og voksne  med karanomalier og ansigtskirurgi. Hun har været autoriseret specialist i plastikkirurgi siden 2014 og har efterfølgende arbejdet på plastikkirurgisk afdeling på Rigshospitalet i København inden hun blev medstifter af  Hudkræftklinikken  i 2016, hvor hun var ansvarlig plastikkirurg indtil medio 2022. Hun har bred erfaring inden for plastikkirurgi og har nu sin egen praksis.

Inanna taler bla. flydende svensk, dansk, engelsk og tysk og er medlem af alle skandinaviske plastikkirurgiske selskaber, ISSVA  mfl.. Hun præsenterer årligt ved  internationale kongresser og holder sig ajour ved internationale møder og kurser.

Erfaring

Dr. Weiss  er udannet i Danmark, Norge og USA. Hun har  arbejdet på Rigshospitalet i Oslo og København samt ved St. Lukes- Roosevelt Hospital i NYC hvor hun gennemførte en 3 årigt uddannelse med den verdensberømte ansigtskirurg dr. Milton Waner specieliseret i vaskulære misdannelser. Inanna er også  specialiseret i behandling af hudkræft med vævsbesparende teknik  og efterfølgende rekonstruktion med diskret arrdannelse. Hun har udført over 5000 indgreb af denne art.  Desuden har hun bred erfaring med  esthetisk ansigtskirugrig, specielt øjenkirurgi, pandeformindskning, ørekirurgi samt fatgrafting.

Dr. Weiss lægger speciellt vægt på en bevaring af det naturlige udseende og går ind for at man forbedrer sit udseende uden at se forandret ud.

Hun har desuden en speciel interesse i behandling af børn og med plastikkirurgiske problemstillinger samt patienter med  hemangiomer og  karanomalier.